Rypsivalkuainen on arvokas proteiininlähde karjan rehussa. Herkku 21 sisältää runsaasti laadukasta valkuaista, mikä on välttämätöntä maidontuotannossa. Vaikka säilörehu sisältää sokeria, se ei ole este käytölle, sillä rehussa on maltillinen sokeripitoisuus.
Rehun tärkkelys on tärkeä energianlähde lehmän maidontuotannolle. Se tarjoaa tarvittavaa energiaa, jota lehmä käyttää maitotuotoksen ylläpitämiseen. Sooda auttaa tasoittamaan pötsin pH:ta myös runsaammalla väkirehutasolla. Lisäksi sooda edistää pötsimikrobien omaa biotiinituotantoa, ja kuten tiedämme, biotiinilla on positiivinen vaikutus sorkkaterveyteen.
Tärkeät kivennäisaineet, kuten kalsium ja fosfori, sekä hivenaineet ovat olennaisia lehmän terveydelle ja hyvinvoinnille. Rehu sisältää tehokkaasti imeytyviä hydroksihivenaineita, joilla on ravintoaineiden hyväksikäyttöä parantava vaikutus. Hivenaineet säilyvät pötsissä muuttumattomina mikä vähentää hivenaineiden ei-toivottua reagointia keskenään. Herkku 21 -rehun A-, D- ja E-vitamiinit ovat välttämättömiä tekijöitä eri kehon toimintojen ylläpitämisessä.