Herkku 26 puolitiivisteen valkuainen koostuu pääasiassa rypsirouheesta. Rypsirouhe on saanut lämpökäsittelyn ja se tuo ruokintaan kaivattua ohitusvalkuaista. Energiaa rehussa on kohtuullisesti ja osa energiasta saadaan suojatusta rasvasta. Tärkkelystä sisältävä monipuolinen valkuaisrehu täydentää erityisesti pitkälle käynyttä säilörehua, jossa on matala sokeripitoisuus. Osa tärkkelyksestä on pötsin ohittavaa ohitustärkkelystä, josta vapautuu nopeasti energiaa ohutsuolessa.
Rehu sisältää tehokkaasti imeytyviä hydroksihivenaineita, joilla on ravintoaineiden hyväksikäyttöä parantava vaikutus. Hivenaineet säilyvät pötsissä muuttumattomina mikä vähentää hivenaineiden ei-toivottua reagointia keskenään. Rehu sisältää myös lehmän tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit. A-ja D-vitamiinitaso on normaalia korkeampi.